Navodila za nakup

 • Nakupovanje v spletni mesnici Vardo

  Ste se sprehodili po naši spletni trgovini in bi radi opravili nakup? Predlagamo vam, da si najprej preberete navodila za nakupovanje, da boste vaš nakup lahko opravili hitro in brez napak. Verjamemo, da dober mesar vedno posluša stranke in pripravi naročilo tako, da je stranka vedno zadovoljna. Prav s tem namenom smo k vsakemu izdelku dodali še polje, kamor vpišete vaše dodatne želje. Nekateri artikli iz spletne mesnice imajo na voljo precej možnosti. Pripravili smo vam enostavno razlago za nakupovanje v naši spletni mesnici:

 • Nakup zrezkov oz. mesa za zrezke

  Tako kot pri mesarju, imate tudi v naši spletni mesnici številne možnosti za naročilo zrezkov. V polje dodatne želje vpišete iz kakšnega kosa mesa želite oziroma, če želite, da vam zrežemo tudi velikost posameznega zrezka. Pri zrezkih lahko izbirate po debelini zrezka (tanki cca 120g, srednji cca 150g, debelejši cca 200g). Želite, da bi vam mesar zrezke zapakiral v različne pakete? V polje za posebne želje vpišite, da želite npr. 2 paketa po 5 kos in 2 paketa po 10 kos zrezkov. Tudi ostalo meso lahko zapakiramo na različne količine.

 • Nakup mesa za golaž

  Meso za golaž in druge sorodne jedi lahko izbirate različen tip mesa. Lahko pa izberete tudi način priprave, če ne želite sami razrezati mesa. V polje dodatne želje lahko vpišete velikost koščkov, na primer 2 x 2.cm ali rezine cca 5cm in tip mesa.

 • Nakup mesa in kosti za juho

  Ljudje kuhajo juho iz različnih kosov mesa in tako vam ponujamo najrazličnejše kose mesa tudi za juho. Kako kupiti meso za juho? Predlagamo, da najprej izberete tip mesa, ki ga želite in kasneje določite količino. Izberete lahko kosti za juho in tudi poljubno pakiranje.

 • Nakup pleskavic in mešanega mletega mesa

  Pri nakupu pleskavic lahko izberete med različnimi velikosti. V polje dodatne želje vpišete velikost pleskavice (male cca 120g, srednje cca 180g in velike cca 300g). Pri mletemu mešanemu mesi je možna priprava: 50% mlado goveje - 50% svinjsko, 75% mlado goveje - 25% svinjsko in 75% svinjsko - 25% mlado goveje meso.

 • Pakiranje mesa

  V naši spletni mesnici vam nudimo pakiranje izdelkov, ki omogočajo daljšo obstojnost mesa. Pakirane izdelke lahko preprosto shranite v skrinjo ali hladilnik za krajše obdobje. V naprej pripravljene pakete enostavno vzamete ven in pripravite na način, ki vam najbolj ustreza. Ob naročilu lahko sami določite količino mesa po paketih. Če naročite 20 zrezkov in boste potrebovali 4 x 5 zrezka ali 5 kg mesa in potrebujete 2 x 2,5 kg vam jih lahko tako tudi zapakiramo.

 • Polje "Vaše dodatne želje"

  Poleg različnih kosov mesa za izbiro, imate na voljo polje, kamor vpišete posebne želje. Sem napišete želje glede pakiranja mesa, razmerje mletega mešanega mesa, velikost in število zrezkov, število piščančjih beder, velikost kock, velikost pleskavic ter kakšen posamezen kos mesa želite (npr. stegno: križ bunka ali oreh, beli krajec, pleče z žilo, bočnik, zbirno meso). Lahko pa naročite tudi delno meso v kosu in delno zrezano na zrezke ali kocke. Če naročate večje količine mesa se lahko odločite, da vam meso pakiramo v manjše pakete, ki podaljšujejo obstojnost mesa. V okence lahko napišete tudi posebne želje glede priprave mesa. Vsak kos mesa, ki je primeren za pečenje vam lahko tudi začinimo. Prav tako pa lahko v posebno polje napišete natančnejše zahteve glede izdelka (npr. »pripravite majhne pečenice«, »želim res velik kos svinjske ribice«, »pripravite mesno rolado«).