Spoštovani, spletni naslov www.vardo.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska in izboljšanju uporabniške izkušnje. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.
Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

OPIS

DEJAVNOSTI

Ukvarjamo se z maloprodajo ter veleprodajo mesa in mesnih izdelkov. Nudimo vam pester izbor svežega govejega, junčjega, telečjega, svinjskega, žrebičjega, kunčjega mesa ter perutnino, domače ocvirke in mast ter odojke, jančke, kozličke in meso divjačine. Pripravljamo mleto meso, klobase, klobase za žar, nabodala, čevapčiče, hamburgerje, pleskavice (pripravimo vam lahko različne velikosti, teže kot tudi polnjene) in tatarski biftek. Prav tako vam po naročilu pripravimo mesne rolade (iz kateregakoli mesa, z različnimi nadevi, različnih velikosti), suhomesnate narezke ter meso in mestne izdelke za žar (zrezke, čevapčiče, pleskavice nabodala, klobase, kotolete). Naročite in dobite vse pripravljeno. Vse meso ter izdelke nudimo slovenskega porekla.

VELEPRODAJA
IN DOSTAVA

dostavaOskrbujemo šole, vrtce, domove za starejše občane, dijaške domove, razne zavode, kmečke turizme, bolnišnice, gostinske obrate, okrepčevalnice in hotele. Dostavljamo po Sloveniji in v tujino.

Dostavljamo tudi na dom.

URNIK

MESARSTVO

DANURA
ponedeljek - petek 07:00 - 19:00
sobota 07:00 - 13:00
nedelja in prazniki ZAPRTO

URNIK

MESNICA

DANURA
ponedeljek - petek 08:00 - 12:00
sobota 08:00 - 13:00
nedelja in prazniki ZAPRTO